Studylia logo

“Idealul nu exista!” – Demolarea unui mit

Gabriel Katona
Vezi acum
“Idealul nu exista!” – Demolarea unui mit

About the teacher

Gabriel KatonaCoach

Gabriel katona are o experienta de peste 25 de ani in relatii inter-umane. Este singurul Coach din România care a elaborat și tipărit un ghid de bune practici în Coaching.Dincolo de premiile, calificările și diplomele obținut Gabriel Katona este autentic – spune ce gândește și face ceea ce spune; responsabil – după ce începi să lucrezi cu el face tot posibilul să te sprijine să ajungi la rezultate; perseverent - merge până în pânzele albe să realizeze ce și-a propus.

About the event

De ce sa urmaresti acest webinar in care demolam un mit celebru – “Idealul nu exista!”?

In acest seminar demolam unul dintre cele mai puternice mituri pe care le-ai auzit de foarte multi ori in viata de zi cu zi, referitor la dezvoltarea personala – “Idealul nu exista”.

Ai trait in ultimii ani evitand sa inveti despre dezvoltarea ta? Ai refuzat constient sau inconstient sa aplici in viata de zi cu zi ceea ce ai invatat?

De peste 25 de ani, eu – Gabriel Katona, am preluat invataturile celor mai mari mastri, autori si ganditori ai lumii. Apoi le-am aplicat si testat in practica, ca sa descopar ce functioneaza si ce nu functioneaza si azi vreau sa impartasesc cu tine ce am descoperit.

Vezi acest webinar gratuit ca sa descoperi cum poti si tu aplica cele mai importante lucruri pe care le-am invatat, in viata ta. Gaseste-ti pacea.