Studylia logo

🇷🇴 Mamici Fit – Comunitatea Online pentru Vitalitate si Bucurie

Aida Cotuna
Wed, February 1, 6:00 pm
Contacteaza-ma
mamici fit

About the teacher

Aida CotunaFitness Trainer

Fitness trainer cu o experiență de peste 7 ani în domeniu fitness-ului, certificată de Internațional Sports Sciences Association. Am lucrat cu cliente de toate vârstele, și am o experiență bogată în domeniul fitness-ului pentru mămici. Fiind și eu la rândul meu mămică, înțeleg care sunt provocările pe care le întâmpinăm.

About the event

Ești mămică și îți dorești să investești în sănătatea ta fizică și emoțională? A fi mamă este o călătorie incredibilă, presărată cu bucurii nemărginite dar și cu provocări care te pot lăsa adesea epuizată și căutând sprijin.

Sunt Aida, antrenor cu o experiență bogată în domeniul fitness-ului pentru mămici, și am creat un grup de fitness online numit Mamici Fit. Este o oază de energie, o sursă de inspirație dar și o comunitate în care vei găsi sustinere și înțelegere.

Prioritatea noastră este bunăstarea ta. Știm că după naștere și în timpul maternității, trupul și spiritul trec prin nenumărate schimbări. De aceea, ne concentram pe antrenamente specifice, concepute pentru a respecta și a întări corpul mamei. Sub supravegherea atentă a mea vei remarca schimbări pozitive, atât pe plan fizic, cât și emoțional.

Iată ce te așteaptă în grupul Mamici Fit:

  • Antrenamente Online Flexibile: Ești mamă și timpul tău este prețios. Vei avea acces la sesiuni de exerciții ce pot fi efectuate confortabil de acasă, fără a fi nevoie să găsești un babysitter sau să te deplasezi la o sală de sport.
  • Suport și Motivație: Alături de alte mame, vei face parte dintr-un grup în care vei găsi înțelegere, încurajare și motivație reciprocă. Toate avem zile mai grele, dar împreună putem trece prin ele cu zâmbetul pe buze.
  • Discuții Despre Provocările Maternității: Vom vorbi deschis despre provocările cu care te confrunți zilnic și vom căuta împreună soluții. Creșterea copiilor este o călătorie minunată, dar, uneori, poate fi și copleșitoare. În comunitatea noastră vei găsi o ureche atentă și sfaturi valoroase.
  • Idei de Nutriție Sănătoasă: Împărtășim sfaturi și rețete pentru a hrăni corpul și mintea într-un mod care să te susțină în rolul tău de mamă.

Alături de celelalte mămici din comunitatea Mămici Fit vei avea parte de antrenamente eficiente și distractive, capabile să-ți îmbunătățească starea de bine, nivelul de energie și să reprezinte un pas către un stil de viață sănătos și echilibrat.

Imi doresc să construim o comunitate în care fiecare mamă să se simtă importanta și puternică.

Alătură-te nouă azi și haide să sărbătorim sănătatea, forța și bucuria de a fi mamă!

Grupul Mamici Fit nu este doar despre fitness, ci este despre a te descoperi pe tine însăți și a te bucura de o comunitate care te înțelege cu adevărat.

Fii puternică, fii inspirată, fii o Mamica Fit! 

Pentru a te alătura, inscrie-te apasand pe butonul de inscriere!

What others are saying

Grupul mămicilor fit a fost cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac. Activitate sportiva, variata, de 3 ori pe săptămână chiar din confortul casei mele, pur și simplu ideal! Pentru mine este un boost de energie și relaxare plus ca am devenit mult mai flexibila și mobila! Am creat o legătură faina cu fetele deci pot sa spun ca am câștigat, pe lângă toate celelalte avantaje, și cateva prietene. Nu pot decât sa recomand acest grup! 😉💪👌
Alexandra
Grupul mamicilor fit mi se pare un curs foarte interesant,accesibil de oriunde,exericitiile efectuate de 3 ×pe săptamana sunt complexe si lucreaza toate categoriile musculare,pe mine personal ma ajutat cat fizic si psihic.Este o comunitate frumoasă, sunt multumita si recomand cu drag tuturor doamnelor care doresc mai multă sanatate si un corp echilibrat si frumos modelat 😊
Erika
Mamicile Fit este un grup de mamici cu multa voință, foarte ambitioase, puternice si încrezătoare in propriile forțe. Ma bucur nespus ca fac parte si eu din acest grup si ca mi-a dat incredere in mine sa ma regăsesc si sa fiu fizic si psihic o Mamica Fit de care familia mea are nevoie 🤗. Pentru mine expresia care mi se potrivește si pe care Aida mi-a readus-o in viata mea este: Minte sanatoasa in corp sanatos (Mens sana in corpore sano)iar pentru asta trebuie sa ii multumesc! 🫶Asadar recomand cu tot dragul aceasta comunitate de Mamici Fit care pt mine este o realizare mare ! 🥰
Emilia
Grupul Mămicilor Fit este grupul care mereu te ridica,pt mine nu e numai sport e și prietenie,încredere într un cuvânt e Familie 💖 Cat despre sport eu personal am învățat ca sportul nu e neapărat doar mușchi,tonifiere .....E și sănătate și energie🫶 Despre Aida as putea scrie pagini dar pe scurt este o antrenoare devotata,iubitoare de sport și o încurajatoare de care fiecare avem nevoie. Sunt norocoasa sa fac parte din grupul Mămicilor Fit 💪🫶
Irina
Wed, February 1, 6:00 pm