Studylia logo

Terapia prin scris: Vindecarea prin cuvinte

Claudia Groza
Fri, November 24, 8:00 pm
Join now

About the teacher

Claudia Groza

Sunt o visătoare incurabilă, născută în primăvară în București, care iubește poveștile și cărțile. Am fost profesor de biologie și am început să scriu povești pentru copii cu dorința de a aduce bucurie în viețile lor.Am creat blogul “Poveștile Lizei” pentru a ajunge la cât mai mulți copii, iar unele dintre povești au fost publicate în manuale școlare și reviste pentru copii. Până acum, am scris nouă cărți, iar altele sunt în așteptare.În ianuarie 2016, am devenit mamă a doi gemeni, Ana Melania și Horia Ioanid, care îmi aduc inspirație constantă.

About the event

Alăturați-vă nouă într-un eveniment online captivant, în care vom explora puterea terapiei prin scris și modalitățile prin care cuvintele pot deveni instrumente de vindecare și autodescoperire. Voi împărtăși cu participantii cunoștințele acumulate de-a lungul mai multor ani de cercetare și experiențe personale.

In cadrul evenimentul o sa:

  • descoprim cum putem sa facem scrisul o parte importanta a vietii
  • exploram mai multe laturi ale terapiei prin scris
  • discutam despre cum functioneaza această metodă și care sunt mecanismele psihologice implicate în procesul de vindecare prin cuvinte
  • si multe altele

În plus, participanții sunt încurajați să pună întrebări în timpul evenimentului pentru a obține mai multe informații și clarificări cu privire la terapia prin scris.

Evenimentul este organizat saptamanal.

Fri, November 24, 8:00 pm