Cum sa iti construiesti un buget functional?

€33
Crearea unui buget este unul dintre cele mai importante obiceiuri financiare pe care le poți adopta. Dar dacă nu ați trăit niciodată cu un buget sau nu ați experimentat toate beneficiile pe care bugetarea le oferă, este ușor să vă întrebați de ce este un aspect atât de important al finanțelor personale. Deci, de ce…
€33 Buy now

Course content

Content
lessons
Ce vei invata in acest curs?
Bugetul si importanta bugetarii
Beneficiile unui buget personal
Metode de folosire si gestionare eficienta a banilor
Cum sa faci un buget in 6 pasi
In incheiere

Description

Crearea unui buget este unul dintre cele mai importante obiceiuri financiare pe care le poți adopta. Dar dacă nu ați facut niciodata asta sau nu ați experimentat toate beneficiile pe care le oferă, este ușor să vă întrebați de ce este un aspect atât de important al finanțelor personale. Deci, de ce este importantă bugetarea?


Pe scurt, acest proces este important deoarece vă ajută să vă controlați cheltuielile, să vă urmăriți cheltuielile și să economisiți mai mulți bani. În plus, vă poate ajuta să luați decizii financiare mai bune, să vă pregătiți pentru situații de urgență, să scăpați de datorii și să vă concentrați asupra obiectivelor financiare pe termen lung. 

Mai simplu spus, a trăi cu un buget este o componentă fundamentală a unui management financiar adecvat. De fapt, în acest curs, voi aprofunda importanța acestui lucru și vom descoperi de ce este o parte atât de vitală a bunăstării noastre financiare.

 Să începem!

About the instructor

Profesor la bază, facilitator și mentor în educație financiară și dezvoltare personală, cu peste 10 ani în educație, mentoring în afaceri la început de drum și facilitare în educație financiară si mindset, cu focus pe doua arii principale gestionare emotii si gestionare bani.

Trainer si creator de programe educative folosind tehnici NLP, trainer în proiecte internaționale de dezvoltare antreprenorială a tinerilor, Long Term Investor

What you'll learn

Cum putem găși un echilibru între venituri și cheltuieli
Cum să economisim mai mult
Cum să facem un buget care să funcționeze în orice arie a vieții am aplica

Students are also interested in:

Start learning